BBQ rebitud sealiha

Mõnusalt mahlane ja suitsuse mekiga sealiha, mis sobib pearoana kartuli kõrvale, kui ka imemaitsvate burgerite ja tacode vahele
1200 g liha
Marinaad
kuhjaga 2 tl paprika pulbrit
0,5 tl tšilli pulbrit
50ml punase veini äädikat
2tl dijoni sinepit
2spl rapsiõli
jahvatatud pipart
meresoola maitse järgi
2spl pruuni suhkrut
Suitsust BBQ kastet (maitse järgi u 6-7 spl)
1. Sega kokku kõik ained ning mudi korralikult lihasse, eelnevalt lase lihal olla pool tundi toatemperatuuril ja pärast marinaadi lisamist lase samuti pool tunnikest olla, et maitsed saaksid vaikselt lihasse imenduda
2. küpseta ahjus 130 kraadiga umbes 6 tundi.
3. Välja võttes lase veidi jahtuda , rebi kahe kahvliga liha ribadeks
4. Lisa lihale veel mõni sorts BBQ kastet , 400 ml kohvikoort ja pane tagasi ahju u 15-20 minutiks
5. Vajadusel lisa soola
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi