BBQ ribid

Mahlased searibid, kaetud Santa Maria burbooni viski BBQ kastmega, nendest saab selle suve kindel hitt! Kiire ja lihtne.
4 IN
+ 60 MIN
Siga
Siga
Lisa nimekirja
1 kg ribitükke
Santa Maria BBQ kaste burbooni viski
Santa Maria Kivisool
küüslaugusai

Maitsesta ribid soolaga ja pintselda paksult BBQ kastmega. Jäta 20 minutiks marineeruma.

 

Aseta ribid ahjuplaadile ja kata fooliumiga, küpseta 40 minutit 180 kraadi juures, eemalda foolium ja küpseta veel 15-20 minutit 200 kraadi juures.

 

Enne serveerimist glasuuri ribisid veel ühe kihi BBQ kastmega, serveeri koos küüslaugusaiaga.

 

Retsept: Santa Maria retseptikogu

Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi