Chilli con carne

Chilli con carne - vürtsikas hakkliharoog!

Koostisosad

  • 350 g hakkliha

  • 100 g külmutatud sibulakuubikuid

  • 3 tk küüslauguküünt

  • 30 g võid

  • 0,5 prk ube tomatikastmes

  • 500 g purustatud tomatit

  • 0,5 dl vett

  • 0,5 tl musta pipart

  • 1 tl tšillipulbrit

Valmistamine

    1. Kuumutage varrega potis hakitud sibul ja pressitud küüslauk.

    2. Lisage juurde hakkliha, oad tomatikastmes ja purustatud tomatid. Loputage purustatud tomatite purk veega, kallake potti ja keetke u 30 minutit.

    3. Maitsestage musta pipraga ja lisage maitse järgi tšillit.

    4. Serveerige chilli con carne koos keedetud riisi ja värskete ürtidega.


  1. Tarapaca Carmenere
    Tarapaca Carmenere
    Aromaatne ja kergesti joodav punane vein, tähelepanuväärse täidluse ja iseloomuga.
    6,99 €
Toggle Nav