Chili con carne

4 IN
30-45 MIN
Siga
Siga
Veis
Veis
Lisa nimekirja
350 g hakkliha
100 g külmutatud sibulakuubikuid
3 tk küüslauguküünt
30 g võid
0,5 prk ube tomatikastmes
500 g purustatud tomatit
0,5 dl vett
0,5 tl musta pipart
1 tl tšillipulbrit
1. Kuumutage varrega potis hakitud sibul ja pressitud küüslauk.
2. Lisage juurde hakkliha, oad tomatikastmes ja purustatud tomatid. Loputage purustatud tomatite purk veega, kallake potti ja keetke u 30 minutit.
3. Maitsestage musta pipraga ja lisage maitse järgi tšillit.
4. Serveerige chili con carne koos keedetud riisi ja värskete ürtidega.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi