Grillitud broiler salsa, maisi ja varajaste kartulitega

2 IN
45-60 MIN
Lind
Lind
Lisa nimekirja
400 g broileri sisefileed vardas
2 maisi
400 g varajast kartulit
1 dl tomatisalsat
BBQ-kastet
1. Maitsestage broilerid soola ja oliiviõliga. Grillige neid ja kastke vahepeal BBQ-kastmega.
2. Keetke maisi soolvees u 2 min ja grillige pind tumedaks. Kastke maisi grillimise käigus sulavõiga.
3. Keetke kartul peaaegu pehmeks. Seejärel poolitage kartulid, kastke oliiviõliga ja grillige lõikepindadelt.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi