Grillitud krevetid väikese vürtsiga

Grillitud krevetid sobivad kergemate valgete veinidega. Soovitame Portugali rohelist veini QL Vinho Verde või Kendermanns Classic Riesling valgeid veine.

Koostisosad

  • 500 g tooreid krevette

  • 2 sl oliiviõli

  • 1 tl tšillihelbeid

  • 0,5 tl suitsutatud paprikapulbrit

  • 3 küüslauguküünt, pressitud või peeneks hakitud

  • julge sorts sidrunimahla

  • 1 tl riivitud sidrunikoort

  • 1 tl meresoola

Valmistamine

    1. Sega keskmist mõõtu kausis kokku marinaad ja lisa krevetid. Sega läbi ja lase u 15-20 minutit maitsestuda.

    2. Küpseta keskmiselt kuumal grillil mõlemalt poolt u 1 minut ja serveeri kohe sidrunilõikude ning lisapeotäie hakitud peterselliga.


Toggle Nav