Grillitud lõhe pošeeritud munaga
Lihtne ja tervislik roog grillitud lõhe ja pošeeritud munaga!
250 g külmsuitsutatud lõhet viilutatuna
4 mahekanamuna
1 dl äädikat
1 mahe tšillipipar
värsked ürdid, salatilehed või spargel
1. Kuumutage teflonpann ja küpsetage lõheviile 10 sekundit mõlemalt poolt.
2. Keetke potis 1 liiter vett ja lisage sellele 1 dl äädikat ja 1 spl soola. Kui vesi keema läheb, ajage vesi potis keerlema. Laske kanamunad koorest otse vette ja keetke u 3 minutit.
3. Pange taldrikutele ürte, salatit ja viilutatud tšilli. Soovi korral kasutage salati asemel grillitud sparglit. Lisage taldrikutele lõhetükid ja pošeeritud muna, mida on eelnevalt hoitud paberil, et liigne keeduvesi eemalduks.