Grillitud lõhe pošeeritud munaga

4 IN
30-45 MIN
Kala Mereannid
Kala Mereannid
Suupisted
Suupisted
Lisa nimekirja
250 g külmsuitsutatud lõhet viilutatuna
4 mahekanamuna
1 dl äädikat
1 mahe tšillipipar
värskeid ürte ja salatilehti
1. Kuumutage teflonpann ja küpsetage lõheviile 10 sekundit mõlemalt poolt.
2. Keetke potis 1 liiter vett ja lisage sellele 1 dl äädikat ja 1 spl soola. Kui vesi keema läheb, ajage vesi potis keerlema. Laske kanamunad koorest otse vette ja keetke u 3 minutit.
3. Pange taldrikutele ürte, salatit ja viilutatud tšilli. Lisage taldrikutele lõhetükid ja pošeeritud muna, mida on eelnevalt hoitud paberil, et liigne keeduvesi eemalduks.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH