Ingveri-Pavlovad marineeritud mustikatega

Hõrgutavatele Pavlovatele mustikamarinaadis annab maitset ökoloogiline mustika liköör Rooftop Garden
6-8 IN
45-60 MIN
Magustoit
Magustoit
Marjad
Marjad
Lisa nimekirja
MARINEERITUD MUSTIKAD
2-3 dl värskeid või külmutatud mustikaid
2 spl suhkrut
1 dl Rooftop Garden Organic Blueberry Ginger likööri
BESEEPÕHJAD
3 mahekanamuna munavalget
pisut soola
1 1/2 dl suhkrut
1/2 tl kuivatatud ingveripulbrit
TÄIDIS
2 dl vahukoort
1 vaniljekaun
1 spl suhkrut
1. Alustage mustikate marineerimisega, selleks mõõtke värsked või külmutatud mustikad kaussi. Segage juurde suhkur ja liköör ning pange segu külmikusse marineerima.
2. Valmistage seejärel beseepõhjad. Vahustage munavalged vähese soolaga kõvaks vahuks, lisades suhkurt ühe lusika kaupa. Kloppige, kuni vaht on kaunilt läikiv ja kõik suhkrukristallid on sulanud. Lisage vahule ingver ja segage kergelt.
3. Pange vaht sakilise otsikuga kondiitrikotti ja suruge küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile 8 cm läbimõõduga 6–8 beseed.
4. Küpsetage beseepõhju 100-kraadises ahjus umbes 1-1,5 tundi või kuni põhjad küpsetuspaberilt ettevaatlikult tõstes lahti tulevad. Laske põhjadel enne täitmist jahtuda.
5. Valmistage täidis, kloppides vahukoore koos vaniljekauna seemnete ja suhkruga tihedaks vahuks.
6. Pange täidis beseepõhja süvendisse, tõstke peale marineeritud mustikaid ja serveerige kohe.
Retsept: Makeaa.fi blogija Liisa Westerberg

Liisa Westerbergi teine raamat „Magusat marjadest ja puuviljadest“ koondab endas kõige maitsvamaid marja- ja puuviljahõrgutiste retsepte. Raamat võimaldab küpsetada läbi kogu aasta. Kevadel saad teha algust eksootiliste puuviljadega, suvel naudi koduseid marju, sügisel käi marjametsas ja talvel kasuta tsitruselisi.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH