Kalkuni-naerisehautis

4 IN
45-60 MIN
Lind
Lind
Lisa nimekirja
600 g kalkunifileed
150 g naerist
2 oksa rosmariini
6 mahetomatit
2 dl lihapuljongit
1 spl fariinsuhkrut
400 g jahust kartulit
½ dl oliiviõli
1. Lõigake esmalt kalkun tükkideks ja pruunistage võis. Lõigake kooritud naerist 1 cm × 1 cm kuubikud ja lisage need pruunistamise lõpus koos rosmariiniga kalkunile.
2. Pange juurde ka lihapuljong ja fariinisuhkur ning laske madalal kuumusel 5 minutit haududa.
3. Valmistage kartulipüree. Keetke kooritud kartulid, purustage need ja lisage õli. Soovi korral võite veel ahjus mõned tomatid grillida.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi