Kalkunivardad grillitud aedviljadega
600 g kalkunit
1 kimp värsket rohelist sparglit
400 g värskeid kartuleid
1 punane paprika
GRILLKASTE
1 spl Dijoni sinepit
2 tl tüümiani
1 dl õli
2 oksa värsket tüümiani
1. Pange grillkastme ained kaussi ja segage saumiksriga ühtlaseks kastmeks.
2. Eemaldage fileelt kelmed ja lõigake suuremateks tükkideks. Pange liha marinaadi. Laske toatemperatuuril vähemalt 2 tundi marineerida – soovitavalt siiski öö läbi külmkapis.
3. Suruge liha vees leotatud puidust grillvarraste otsa. Võite kasutada ka metallist grillvardaid.
4. Grillige kuumal grillil vahepeal grillkastmega pintseldades, kuni liha on küps.
5. Grillige ka köögiviljad ja kastke neid grillimise ajal marinaadiga. Sööge koos värske salatiga.