Karbonaad grillitud köögiviljadega

4 IN
30-45 MIN
Siga
Siga
Lisa nimekirja
4 suurt karbonaadi (paksus umbes 4–5 cm)
soola
valget pipart
1 fenkol
1 suvikõrvits
1 baklažaan
PESTO
1 kimp lehtpeterselli
75 g mandleid
75 g riivitud parmesani
u 3 dl oliiviõli
küüslauku
soola
valget pipart
1. Maitsestage karbonaad soola ja pipraga.
2. Puhastage köögiviljad ja poolitage need.
3. Valmistage pesto: loputage ja kuivatage petersell, rebige see peenemaks ja jahvatage mikseris koos mandlite, riivitud parmesani, õli, purustatud küüslaugu, soola ja pipraga. Pestot saab valmistada ka uhmris, siis tuleb see pisut jämedama struktuuriga.
4. Grillimiseks süüdake grill ja kasutage otsest kuuma. Kui kasutate grillil malmnõud, siis aetage see restile. Sulgege kaas ja laske nõul u 10 minutit kuumeneda.
5. Grillige köögivilju ilma rasvata, nii lähevad need krõbedaks ja saavad pinnale kaunid grillitriibud. Tükeldage aedviljad ja segage pesto hulka.
6. Määrige rest ja pange karbonaadid restile otsese kuumuse kätte. Grillige neid 4–5 minutit mõlemalt poolt. Tõstke seejärel grillilt lõikelauale ja laske 4–5 minutit puhata.
7. Serveerige karbonaadi koos köögiviljadega.
Retsepti ja foto: ajakiri "Õuekoka suvi" / Weber
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi