Karjala pajaroog lehttainakaanega

Karjala pajaroas on kasutatud nii veise kui sealiha. Valmistamiseks kulub kuni 2 tundi ja lehttaignakaant söö hiljem kui leiba kõrvale.
4 IN
+ 60 MIN
Siga
Siga
Veis
Veis
Lisa nimekirja
1 tk porgand
2 tk sibulat
600 g Karjala pajaprae liha (siga ja veis)
4 küüslauguküünt
2 tüümianioksa
1 tl soola
2 sl musta terapipart
2 tk loorberilehte
200 g lehttainast
1. Koorige porgandid ja sibulad. Lõigake sibulad sektoriteks ja porgandid suuremateks tükkideks.
2. Laduge potti kihiti lihatükid, köögiviljad ja maitseained. Kallake vett nii palju peale, et liha oleks vaevalt kaetud.
3. Hautage Karjala pajapraad ahjus küpseks 200 kraadi juures, aega kulub 1½–2 tundi.
4. Katke lihapott küpsetamise lõpus lehttainast kaanega. Suruge tainas vormi pinnale ja määrige pealt lahtiklopitud kanamunaga. Torgake tainasse kahvliga augud.
5. Küpsetage 220 kraadi juures 10 minutit. Serveerige ja sööge lehttainakaant leiva asemel.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH