Klaassepa ökolõhe ja sinimerekarbikaste

"Värske mineraaliküllane Laroche Chardonnay L on mu lemmikvein kalaroogade juurde." Tutvuge peakokk Pekka Terävä retseptiga!
4 IN
+ 60 MIN
Kala Mereannid
Kala Mereannid
Lisa nimekirja
500 g lõhefileed
200 g sinimerekarpe
1 liiter marinaadi (äädikat 1 osa, suhkrut 2 osa ja vett 3 osa)
1 šalottisibul
1 küüslauguküüs
soola ja musta pipart
valget veini
2 kimpu rohelist sparglit
tüümiani
võid
kanapuljongit
soola
SINIMEREKARBIKASTE
2 munakollast
50 g keedetud sinimerekarpe
100 g rapsiõli
30 g sinepit
soola ja suhkrut
musta pipart
tilli
1. Lõigake lõhefileest u 50 g portsjonid.
2. Kuumutage marinaad keemiseni ja kallake lõhele. Pange lõhe külma ja laske 30 minutit tõmmata.
3. Koorige sibulad ja hakkige peeneks. Kuumutage sibul potis, lisage valge vein ja karbid.
4. Koorige spargel nupust allapoole. Pange spargel pannile, lisage tüümian, sool, või ja pisut kanapuljongit. Hautage poolpehmeks.
5. Sinimerekarpide kasteme jaoks valmistage majonees, milleks kloppige munakollane ja sinep ning lisage samas pidevalt segades peene joana õli.
6. Keetke ja koorige karbid kastme tarbeks.
7. Hakkige till, sinimerekarbid ja lisage majoneesile ülejäänud maitseained.
8. Kontrollige maitset ja serveerige.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH