Kohupiimamuffinid kirsside ja martsipaniga

Kena kuldse jumega kohupiimamuffinid martsipani ja kirssidega küpsevad 180 kraadises ahjus 30-40 minutit.
8+ IN
45-60 MIN
Magustoit
Magustoit
Marjad
Marjad
Lisa nimekirja
2 muna
1,5 dl pruuni roosuhkrut
1 tl vanillisuhkrut
250 g kohupiima, n Pajumäe mahe-kohupiima
100 g võid
1,5 dl piima
4 dl + 1 sl speltapüüli või nisujahu
1,5 tl küpsetuspulbrit
200 g martsipani
200 g (külmutatud) kivideta kirsse
1. Sulata või.
2. Klopi munad suhkruga lahti, lisa kohupiim, piim, vanillisuhkur ja pisut jahtunud sulavõi ning sega.
3. Lisa 4 dl jahule küpsetuspulber, lisa munamassile ja sega ühtlaseks.
4. Tükelda martsipan, veereta kirsse 1 sl jahu sees ning lisa ka need taina hulka.
5. Sega veel viimast korda ja jaga tainas muffinivormidesse. Küpseta 180 kraadises ahjus 30-40 minutit, kuni muffinid on kena kuldse jumega.
6. Lase jahtuda ja sõelu soovi korral enne serveerimist peale tuhksuhkrut.
Britt Paju
Retsept: Britt Paju
Britt Paju peab toidublogi noad-kahvlid ja on mitmete retseptiraamatute autor ja kaasautor.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH