Kohupiimamuffinid kirsside ja martsipaniga

Kena kuldse jumega kohupiimamuffinid martsipani ja kirssidega küpsevad 180 kraadises ahjus 30-40 minutit.
8+ IN
45-60 MIN
Magustoit
Magustoit
Marjad
Marjad
Lisa nimekirja
2 muna
1,5 dl pruuni roosuhkrut
1 tl vanillisuhkrut
250 g kohupiima, n Pajumäe mahe-kohupiima
100 g võid
1,5 dl piima
4 dl + 1 sl speltapüüli või nisujahu
1,5 tl küpsetuspulbrit
200 g martsipani
200 g (külmutatud) kivideta kirsse
1. Sulata või.
2. Klopi munad suhkruga lahti, lisa kohupiim, piim, vanillisuhkur ja pisut jahtunud sulavõi ning sega.
3. Lisa 4 dl jahule küpsetuspulber, lisa munamassile ja sega ühtlaseks.
4. Tükelda martsipan, veereta kirsse 1 sl jahu sees ning lisa ka need taina hulka.
5. Sega veel viimast korda ja jaga tainas muffinivormidesse. Küpseta 180 kraadises ahjus 30-40 minutit, kuni muffinid on kena kuldse jumega.
6. Lase jahtuda ja sõelu soovi korral enne serveerimist peale tuhksuhkrut.
Britt Paju
Retsept: Britt Paju
Britt Paju peab toidublogi noad-kahvlid ja on mitmete retseptiraamatute autor ja kaasautor.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi