Kookose panna cotta

Siidine magustoit Xanté kookose - ja pirnimaitselise likööriga!
4 IN
4 h
Magustoit
Magustoit
Lisa nimekirja
Panna cotta:
250 gr kookoskreem (24% rasva)
70 gr Xanté Coconut Cream & Pear
140 gr vahukoor
70 gr suhkur
6 gr želatiin (lahustada 30 gr vees)
1 vaniljekaun
Not sool
Maasikane salsa:
8-10 suuremad maasikad
~15 värske piparmündi lehed
30 gr agaavi siirup
Näpuotsatäis musta pipart
1. Kaalu želatiin ning lisa külm vesi ja jäta paisuma
2. Kaalu potti kookoskreem, vahukoor ja suhkur, eemalda ning lisa ka vaniljekauna seemned ning kest.
3. Tõsta pott pliidile ning kuumuta keskmisel kuumusel, kuni segu on keema tõusnud ning suhkur sulanud.
4. Sega sisse paisunud želatiin ja jäta toatemperatuurile jahtuma ~15 minutiks.
5. Lase kogu segu läbi sõela.
6. Doseeri segu ramekinidesse, kata kinni ning tõsta külmikusse vähemalt 4h hanguma.
Rauno Oolberg
Retsepti autor: Rauno Oolberg
Rauno on tõeline kokkamis- ja küpsetamisfanatt, kes on terve elu nautinud hea söögi valmistamist ja nüüd tahab seda ka teistega jagada.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi