Koorikloomadega paella

Selle paellaretsepti juures toimib hästi üldreegel - sama vein nii toidu sisse kui ka selle kõrvale.
6-8 IN
+ 60 MIN
Kala Mereannid
Kala Mereannid
Lisa nimekirja
300 g avorio-risotoriisi
4 homaarisabasid
20 sinimerekarpi
2 tükeldatud tomatit ning 2 dl purustatud tomatit
2 hakitud šalottsibulat
2 hakitud küüslauguküünt
safranit
oliiviõli (rohkesti)
soola ja valget pipart
5 dl valget veini
vett
hakitud peterselli
1. Alustuseks kuumutage riisi, sibulat ja safranit õlis. Lisage juurde valge vein ja purustatud tomatid ning hautage u 10 minutit.
2. Pange juurde sinimerekarbid ja homarisabad ning jätkake hautamist veel u viis minutit. Kui karbid on valmis, lisage neile tomatikuubikud.
3. Maitsestage oma maitse järgi soola, pipra ja peterselliga.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH