Krevetikrepid

Odrajahuga valmistatud krevetikrepid sobivad suurepäraselt serveerimiseks koos vahuveiniga.
4 IN
30-45 MIN
Kala Mereannid
Kala Mereannid
Lisa nimekirja
1 dl odrajahu
1 dl nisujahu
4 dl vett või Vichyt
1–2 kanamuna
3 spl sulavõid
soola
KREVETITÄIDIS
4 dl keedetud krevette
1 avokaado
1 pott jääsalatit
murulauku hakituna
1 punane sibul
1 soolakurk
1 dl hapukoort (või hapupiima)
1 küüslauguküüs
soola ja valget pipart
1. Lööge kanamunad kaussi ja kloppige kergelt segi. Lisage vaheldumisi jahu ja vedelik. Kloppige juurde sulavõi või õli.
2. Laske taignal pisut paisuda, seejärel küpsetage tainast pannil suured õhukesed krepid.
3. Valmistage krevetitäidis. Tükeldage küps avokaado, sibul ja soolakurk ning hakkige murulauk ja küüslauk.
4. Segage kõik ained hapukoore hulka ning maitsestage soola ja valge pipraga.
5. Kuumutage krepid ja täitke need krevetitäidise ja salatiga. Kaunistage kirsstomatitega.
6. Nõuanne! Krepid võib juba eelmisel päeval valmis teha, kuid tehke täidis ja täitke krepid alles hetk enne serveerimist.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH