Krevetikrepid

Odrajahuga valmistatud krevetikrepid sobivad suurepäraselt serveerimiseks koos vahuveiniga.

Koostisosad

  • 1 dl odrajahu

  • 1 dl nisujahu

  • 4 dl vett või Vichyt

  • 1–2 kanamuna

  • 3 spl sulavõid

  • soola

  • KREVETITÄIDIS

  • 4 dl keedetud krevette

  • 1 avokaado

  • 1 pott jääsalatit

  • murulauku hakituna

  • 1 punane sibul

  • 1 soolakurk

  • 1 dl hapukoort (või hapupiima)

  • 1 küüslauguküüs

  • soola ja valget pipart

Valmistamine

    1. Lööge kanamunad kaussi ja kloppige kergelt segi. Lisage vaheldumisi jahu ja vedelik. Kloppige juurde sulavõi või õli.

    2. Laske taignal pisut paisuda, seejärel küpsetage tainast pannil suured õhukesed krepid.

    3. Valmistage krevetitäidis. Tükeldage küps avokaado, sibul ja soolakurk ning hakkige murulauk ja küüslauk.

    4. Segage kõik ained hapukoore hulka ning maitsestage soola ja valge pipraga.

    5. Kuumutage krepid ja täitke need krevetitäidise ja salatiga. Kaunistage kirsstomatitega.

    6. Nõuanne! Krepid võib juba eelmisel päeval valmis teha, kuid tehke täidis ja täitke krepid alles hetk enne serveerimist.


  1. joogikultuur/fresita-original-vahuvein-maasikatega
    Fresita - vahuvein maasikatega
    Värske ja meeldivalt magusa maitsega vahuvein, millele on lisatud naturaalseid maasikaid.
    9,99 €
Toggle Nav