Lõhe-toorjuustutäidisega rukkinööbid
Rukkinööbid lõhega suvisele suupistelauale!
16 rukkinööpi
100 g graavilõhet
200 g murulauguga toorjuustu
2 värsket soolakurki
Värsket tilli või murulauku
Täida rukkinööbid murulaugu toorjuustuga. Võid kasutada valmiskujul müüdavat murulaugu toorjuustu või segada toorjuustu sisse ise hakitud murulauku. Aseta toorjuustuga täidetud rukkinööbile graavilõhe ja kõige peale värske soolakurk ning tillioks või hakitud murulauk.

Retsepti autor: Tuuli Mathisen
Tuuli on toiduentusiast, toidublogija ja rohkem kui kümne kokaraamatu autor. Tuuli armastab puhtaid maitseid ja päris toitu ning loodab oma retseptidega inspireerida ja innustada kõiki, kes head ja maitsvat toitu hindavad.