Maapirnisupp

Naudi maapirni ja kartuli vahutavat püreesuppi koos baklažaanikaaviari ja värskete saiadega
4 IN
30-45 MIN
Supid
Supid
Lisa nimekirja
600 g maapirne (umbes 10 tk)
1 sibul
1 küüslaugu küüs
300 g jahust kartulit
50 g võid
7 dl kanapuljongit
2 dl vahukoort
soola ja musta pipart
pisut muskaatpähklit
BAKLAŽAANIKAAVIAR
200 g grillitud baklažaani
200 g päikesekuivatatud tomateid
2 oksa tüümiani
1. Koorige maapirnid ja kartulid ning lõigake natuke väiksemateks tükkideks. Koorige ja hakkige sibul ja küüslauk.
2. Kuumutage potis rasv ja pange sellesse sibul, tüümian ning küüslauk. Lisage maapirnid ja segage korraks.
3. Lisage puljong, kartulid ja maitseained. Keetke, kuni köögiviljad on pehmed, ehk siis umbes 15 minutit.
4. Lisage koor ja laske keema tõusta. Püreestage supp saumiksri abil, maitsestage ja maitske.
5. Lõigake baklažaan ja päikesekuivatatud tomatid väikesteks kuubikuteks, maitsestage tüümianiga. Pange vormi abil taldriku keskele baklažaanikaaviari ja ümber vahutav supp. Serveerige supi juurde värskeid saiu või krutoone.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi