Maasikasorbett hapukoore ja värskete maasikatega

Street Gastro Pertti Kallioineni hõrgutav maasikasorbett armastab enda kõrval Ballet Brut Carte Noire’i!
4 IN
+ 60 MIN
Magustoit
Magustoit
Marjad
Marjad
Lisa nimekirja
1 l külmutatud maasikaid
1 dl suhkrut
1 spl laimimahla
1 dl vahuveini
2 dl hapukoort
2 spl tuhksuhkrut
vaniljet
1/2 l värskeid maasikaid
1. Pange köögikombaini külmutatud maasikad, suhkur, laimimahl ja vahuvein.
2. Töödelge ühtlaseks. Pange sorbetisegu 30 minutiks sügavkülma.
3. Vispeldage hapukoor tuhksuhkuru ja vaniljega kohevaks.
4. Serveerige sorbett värskete maasikate ja hapukoorega.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH