Magus amps kirsside ja kookosega
Tegu on kergelt valmiva maiusega, mille hävitamisega ei tundu raskusi olevat ei suurtel ega väikestel. Sellest kogusest saab ca 25-30 kommi, oleneb kui suured tükid hiljem lõikad.
200 g valget šokolaadi
200 g magusat kondenspiima
1 kuhjaga spl tuhksuhkrut
50 g kookoshelbeid
50 g kuivatatud kirsse, hakitud
1. Sulata valge šokolaad potis nõrgal kuumusel koos kondenspiimaga ja sega ühtlaseks. See võtab aega umbes 10 minutit või pisut vähem.
2. Mikserit või visplit kasutades sega hulka tuhksuhkur ja kookoshelbed. Lõpuks sega juurde veel kuivatatud ja hakitud kirsid.
3. Vala segu küpsetuspaberiga vooderdatud vormi (n 15x15 cm plastkarpi), nii et see jääks u paari cm paksuse kihina. Lase segul vähemalt 3-4 tundi taheneda.
4. Seejärel pole muud kui lõika mass nii umbes paari-kolme sentimeetristeks kuubikuteks ja paki kinkimise tarbeks näiteks kenasti tsellofaani, pane niisama purki või otse kommivaagnale.

Retsept: Britt Paju
Britt Paju peab toidublogi noad-kahvlid ja on mitmete retseptiraamatute autor ja kaasautor.
Britt Paju peab toidublogi noad-kahvlid ja on mitmete retseptiraamatute autor ja kaasautor.