Magushapu seakarbonaad ingveriga

Suurepärane Tai vokiroog seakarbonaadi, köögiviljade, ananassi ja riisinuudlitega. Kiire ja lihtne valmistada.
1 pakk Santa Maria riisinuudleid
1 suvikõrvits
0,5 värsket ananassi
3 spl toiduõli
400 g seakarbonaadi
1 kollane sibul
150 g suhkruherneid
1 punane paprika
1 pakk Santa Maria magushaput vokikastet
1 pott värsket koriandrit
1. Keeda nuudleid vastavalt pakendil toodud juhistele.
2. Viiluta seakarbonaad. Lõika suvikõrvits pikuti veeranditeks ja lõika ära seemnetega keskmine osa. Seejärel lõika sentimeetripaksusteks tükkideks. Tükelda ananass ja viiluta sibulad.
3. Kuumuta panni ja lisa õli. Lisa karbonaadiviilud ja prae kiiresti 1 minut, samal ajal segades.
4. Lisa köögi- ja puuviljad. Prae veel 2–3 minutit suurel kuumusel.
5. Vala peale vokikaste ja keeda rahulikul tulel umbes 2 minutit.
6. Lisa nuudlid ja sega umbes 1 minut.
7. Raputa peale värsket koriandrit.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi