Mandli-šokolaadikook

4 IN
+ 60 MIN
Magustoit
Magustoit
Lisa nimekirja
kook
200 g šokolaadi
6 suurt muna, munavalged ja -kollased eraldi
2 dl suhkrut
1/2 dl nisujahu
3 dl mandlijahu (120 g)
50 g võid
kate
120 g šokolaadi
1 dl koort
1. Pange ahi soojenema 180 kraadile. Määrige eemaldatava põhjaga vorm võiga ja katke riivsaiaga.
2. Vahustage munakollased suhkruga ja munavalged eraldi kõvaks vahuks.
3. Sulatage šokolaad veenõus koos võiga ja segage munakollasevahu hulka. Lisage sellele jahu ja mandlipulber ning lõpetuseks kergelt tõstes munavalgevaht.
4. Kallake tainas vormi. Küpsetage umbes tund. Võtke küpsenud põhi pisut jahtununa vormist välja ja lõigake kolmeks plaadiks.
5. Kuumutage eraldi koor keemiseni. Sulatage šokolaad veenõus ja segage hulka kuum koor.
6. Kloppige läikivaks ja kandke elastne segu põhjade vahele. Laske tarduda külmas ja seejärel katke sulatatud šokolaadiga.
7. Serveerige koos suhkrusiirupis marineeritud apelsinisektoritega. Selleks keetke 1 dl vett ja 1 dl suhkrut. Tehke apelsin segmentideks, eemaldage neilt nahk ja lisage suhkrusiirupile.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi