Mangovaht

Magustoit, mis sobib ka veganitele!
+ 60 MIN
Lisa nimekirja
3 mangot
250 ml kookoskoort (natukene paksem kui kookospiim)
2 spl tuhksuhkrut
1. Koori mangod ja lõika väikesteks tükkideks. Proovi mangolõikurit kivi eemaldamiseks.
2. Blenderda mangotükid püreeks.
3. Lisa 250 ml kookoskoort ja vispelda kuni tekib kreemjas konsistents.
4. Lisa 2 spl tuhksuhkrut.
5. Tõsta segu klaasidesse ja kaunista mangotükkidega ning tõsta mõneks tunniks külmkappi.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi