Mustika-ingverikoogid

Makeaa.fi küpsetusblogija Liisa hõrgutavate tassikookide maitsestamisel on kasutatud mahemustikalikööri.
8+ IN
45-60 MIN
Magustoit
Magustoit
Marjad
Marjad
Lisa nimekirja
PÕHI, 12 TK
100 g võid
3 mahekanamuna
1 3/4 dl suhkrut
4 dl nisujahu
2 tl küpsetuspulbrit
2 tl looduslikku vaniljesuhkrut
1 tl ingveripulbrit
3/4 dl Rooftop Garden Organic Blueberry Ginger likööri
4 dl mustikaid
(1 spl kartulijahu)
GLASUUR
3 dl vahukoort
250 g maskarpoone toorjuustu
2 spl kuivatatud mustikapulbrit
1 dl tuhksuhkrut
3 spl Rooftop Garden Organic Blueberry Ginger likööri
1. Sulatage või ja laske pisut jahtuda.
2. Vahustage munad ja suhkur heledaks kohevaks vahuks.
3. Lisage sulavõi ettevaatlikult segades munavahu sisse.
4. Segage teises kausis nisujahu, küpsetuspulber, vanillisuhkur ja ingveripulber.
5. Sõeluge jahusegu munavahtu ja segage kergelt läbi.
6. Viimasena lisage liköör ja mustikad. Kui kasutate külmutatud mustikaid, segage need esmalt kartulijahuga. Lisage külmutatud mustikad tainale külmunult.
7. Jagage tainas 12 muffinivormi vahel.
8. Küpsetage ahjus 175 kraadi juures u 30 minutit või kuni põhjani surutud puutiku külge ei jää enam tainast.
9. Jahutage muffineid enne glasuuriga katmist.
10. Glasuur: pange kaussi vahukoor, maskarpoone, mustikapulber ja tuhksuhkur.
11. Kloppige segu pehmeks vahuks. Lisage liköör ja kloppige segu nii paksuks, et seda saab peale pritsida.
12. Pange glasuur sakilise otsaga kondiitrikotti ja pritsige muffinitele.
Retsept: Makeaa.fi blogija Liisa Westerberg
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi