Naistepäeva minikoogid

Küpsetiste juurde võib serveerida mõnusaid kihisevaid jooke, näiteks maasika Fresitat.
8+ IN
+ 60 MIN
Magustoit
Magustoit
Lisa nimekirja
200 g margariini või võid
2 dl suhkrut
3 mahemuna
3 dl nisujahu
2 tl küpsetuspulbrit
2 tl vaniljesuhkrut
1 mahesidruni koor
2 spl värskelt pressitud sidrunimahla
marmelaadi, sidrunikreemi vms maitse järgi
suhkrumassi või martsipani
1. Vahustage toatemperatuuril olev rasvaine ja suhkur valgeks vahuks. Käsivahustajaga võtab see umbes kümme minutit. Lisage vahule ühekaupa pidevalt kloppides toatemperatuuril olevad munad.
2. Segage eraldi kokku kuivained ja lisage ka need hoolikalt segades tainale. Viimasena segage juurde sidrunikoor ja -mahl.
3. Kallake tainas määritud ja riivsaiaga kaetud ristkülikukujulisse koogivormi ja küpsetage ahjus 175 kraadi juures 50–60 minutit.
4. Jahutage korralikult.
5. Lõigake kook risti kaheks osaks ja pange vahele sobivat marmelaadi või võiet. Lõigake ruudukujulisteks tükkideks ja pintseldage iga minikoogi pinnale pisut hästimääritavat marmelaadi vms.
6. Glasuurige minikoogid ükshaaval martsipani või suhkrumassiga. Lõigake terava noa või tainalõikuriga servad sirgeks.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi