Orsoto spagetikõrvitsa ja toorjuustuga

Orsoto on Itaaliast pärit roog, mida on lihtne valmistada.
30-45 MIN
Taimne toit
Taimne toit
Lisa nimekirja
1 dl odrakruupi
1 spl õli ja 1 spl võid
1 spl tomatipastat
1 küüslauguküüs
0,5 dl vahukoort
1-2 spl toorjuustu
3-4 dl köögiviljapuljongit
1 peotäis hakitud murulauku
1. Pane odrakruubid roa valmistamise eelõhtul likku. Enne orsoto valmistamist loputa kruubid hoolega jooksva vee all läbi.
2. Lõika kõrvits sektoriteks, puhasta seemnetest ning rösti ahjus 180C juures.
3. Lase kõrvitsal jahtuda ja eemalda koored.
4. Sulata potis või ning lisa peeneks hakitud küüslauguküüned.
5. Prae küüslauku 2-3 minutit ning lisa seejärel odrakruubid.
6. Pidevalt kruupe segades kuumuta neid mõni minut vaiksel kuumusel.
7. Lisa niipalju vett, et kruubid oleksid 2-3 cm jagu vedelikuga kaetud. Hauta vaiksel kuumusel kruubid pehmeks. Maitsesta soolaga.
8. Lisa toorjuust ja röstitud kõrvits ning sega korralikult orsoto läbi.
9. Serveeri meelepärase maitserohelise ning võis ja õlis kuldseks praetud sibulaga.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi