Panengi punane karri

Nipp! Varieeri köögivilju vastavalt hooajale.
400 g kanafileed, tükeldatuna
1 pakk Santa Maria punase karri maitseainesegu
1 purk Santa Maria kookospiima
1 punane paprika, viilutatuna
20 g suhkruhernekaunu, viilutatuna
1 porgand, viilutatuna
0,5 dl jämedalt hakitud maapähkleid
1 basiilikuoks
serveerimiseks nuudleid või riisi
1. Pruunista kanafilee. Lisa punase karri maitseainesegu ja kookospiim ning lase mõned minutid keeda.
2. Lisa viilutatud köögiviljad ja kuumuta läbi.
3. Puista toit üle pähklite ning värskelt hakitud basiilikuga ning serveeri nisunuudlite või riisiga.
Santa Maria Aasia toitude retseptikogu
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi