Pardivokk

Vokiroog on kiirelt valmiv toit, mis sisaldab palju köögivilju ja väherasvast liha. Idamaise maitse annavad maitsepastad ja kastmed.
4 IN
30-45 MIN
Lind
Lind
Pasta
Pasta
Lisa nimekirja
3 pakki munanuudleid
õli
300 g pardiliha viile
2 tl küüslaugupastat
1 tl ingveripastat
1 prk hobukastaneid viilutatult
1 prk bambusevõsude viile
1 paprika tükeldatuna
3 rohelist sibulat või tükk viilutatud porrut
1 laimi mahl
2 spl kalakastet
1 dl magusat tai tšillikastet
(värsket koriandrit hakituna)
1. Murdke nuudliplaadid kahte ossa, pange kaussi ja kallake peale rohkesti keevat vett. Laske u 5 minutit seista. Kallake vesi ära ja loputage.
2. Küpsetage pardilihaviile kuumas õlis koos küüslaugu- ja ingveripastaga. Lisage pannile hakitud köögiviljad ja küpsetage veel mõni hetk.
3. Lõpetuseks segage juurde nuudlid, lamimahl ja kastmed. Kuumutage veel kergelt pannil.
4. Soovi korral kaunistage portsjon koriandriga.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi