Parmesaniglasuuriga siig

Parmesan ja majonees maitsestavad vääriskala siiga. Lihtne ja kergesti valmistatav retsept, millega saab hakkama iga kodukokk!
4 IN
15-30 MIN
Kala Mereannid
Kala Mereannid
Juust
Juust
Lisa nimekirja
600 g siiafileed
2 dl majoneesi
1 munakollane
50 g parmesani juustu
2 spl tilli hakitult
soola
1. Alustuseks korjake siiafileest hoolikalt luud välja.
2. Segage kausis majonees, munakollane, parmesan ja till.
3. Kandke valmistatud glasuur kalafilee pinnale.
4. Küpsetage fileesid ahjus 200 kraadi juures umbes 10 minutit.
5. Serveerige näiteks salatiga.
Retsept: Aki Wahlman
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi