Pasta Arrabiata

Köögis peab alati hädaolukordadeks leiduma pastat ja tomatikastet. Nende abil saab nälja korral mugavalt ja kiiresti maitsva roa valmistada.
6-8 IN
30-45 MIN
Pasta
Pasta
Taimne toit
Taimne toit
Lisa nimekirja
200 g penne’sid
10 tk kooritud ploomtomatit
2 tk šalottsibulat
4 tk küüslauguküünt
3 tk peperonchino tšillit
2 dl oliiviõli
soola
valget pipart
1/2 dl riivitud parmesani juustu
1. Kuumutage poti põhjas hakitud sibulat, küüslauku ja peperonchino tšillit.
2. Lisage juurde tomatid ja maitseained. Keetke u 30 minutit.
3. Keetke pasta eraldi potis küpsusele al dente ja nõrutage hoolikalt.
4. Segage pasta kastme hulka ja raputage peale riivitud juustu.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi