Pastinaagisupp ja juustukoogid

Suppide juurde sobib hästi soe juust. Selles retseptid on juustukoogi krõbedus maitsekombinatsiooni krooniks.
4 IN
30-45 MIN
Supid
Supid
Juust
Juust
Lisa nimekirja
u 400 g pastinaaki
200 g jahuseid kartuleid
1 šalottsibul
1 spl võid
6 dl lahjat köögivilja- või kanapuljongit
3 dl vahukoort
2 dl hapukoort
musta pipart
soola
JUUSTUKOOGID
2 dl riivitud parmesani juustu
1 kanamuna kollane
1 dl riivitud saia
1. Supi valmistamiseks lõigake juurviljad väikesteks tükkideks ning kuumutage neid võis koos sibulaga.
2. Lisage kana- või köögiviljapuljong ning koor ja laske madalal kuumusel 10–15 minutit keeda. Seejärel lisage hapukoor ja maitseained.
3. Töödelge supp mikseris või saumiksriga ühtlaseks püreeks.
4. Juustukoogid: segage kõik komponendid omavahel kokku.
5. Vormige massist pallid ja küpsetage kuumas õlis.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi