Peedikreemi ja brie juustuga rukkinööbid

Rukkinööbid suvisele suupistelauale!
4 IN
0-15 MIN
Suupisted
Suupisted
Lisa nimekirja
16 rukkinööpi
150 g brie juustu
1 suurem või paar väiksemat aurutatud või keedetud peeti
100 g toorjuustu
Mädarõigast, soovi korral
Soola ja pipart
Serveerimiseks tüümiani või muid ürte

Peedikreemiga ja brie juustuga rukkinööpide valmistamist alusta peedikreemi tegemisest. Tõsta üks suurem või paar väiksemat keedetud või aurutatud peeti köögikombaini. Lisa toorjuust, soovi korral ka veidi mädarõigast ja soola ning pipart. Surista kõik ühtlaseks kreemiks. Täida selle kreemiga rukkinööbid ja aseta sinna peale tükike brie juustu. Viimistle tüümiani või muu ürdioksaga. 

 

Retsepti autor: Tuuli Mathisen
Retsepti autor: Tuuli Mathisen
Tuuli on toiduentusiast, toidublogija ja rohkem kui kümne kokaraamatu autor. Tuuli armastab puhtaid maitseid ja päris toitu ning loodab oma retseptidega inspireerida ja innustada kõiki, kes head ja maitsvat toitu hindavad.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi