Pekka Terävä redise ja kitsejuustusalat

Suurepärased kevade esimesed redised ja kitsejuust moodustavad koos imelise maitseelamuse.
4 IN
0-15 MIN
Suupisted
Suupisted
Juust
Juust
Lisa nimekirja
1 kimp rediseid
100 g kitsejuustu
küüslauku
koort
soola
külmpressitud rapsiõli
1. Peske redised jooksva vee all ning eemaldage varre ja juurekohast võimalik muld. Viilutage suuremad redised, varased redised võib ka terveks jätta.
2. Pange kitsejuust mikserisse. Koorige küüslauguküüs ja peenestage see noaga. Lisage küüslauk ja tilk koort mikserisse ja segage ühtlaseks massiks. Kontrollige maitset.
3. Serveerige kreem redistega ning tilgutage peale pisut külmpressitud rapsiõli.
4. Nõuanne! Kaunistage portsjon söödavate õitega, nt pildil olevate võõrasemadega. Pildil olevale portsjonile on lisatud mulda meenutavat šampinjonidest valmistatud pulbrit.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi