Pizzaleivarull

Põhi:

Koostisosad

  • 1,5 dl vett

  • 2,5 dl nisujahu

  • 1 tl kuivpärmi

  • 1 tl suhkrut

  • 1/2 tl soola

  • 2 spl oliiviõli

Täidis:

Koostisosad

  • 200 g salatit

  • 100 g õhkkuivatatud sinki

  • 400 g grillitud broilerifileed

  • Kastmeks pestot, tapenade’t ja tšillimajoneesi.

Valmistamine

    1. Segage kuivpärm jahu hulka. Soojendage vesi käesoojaks, u 40 kraadi juurde.

    2. Lisage vette sool, jahu, pärm ja suhkur, segage tainaks.

    3. Lisage õli ja vormige tainas pallideks. Tainas on sobiva konsistentsiga, kui see kätelt ja segamiskausi servadest lahti tuleb. Laske tainal veidi aega rätikuga kaetult soojas kohas kerkida.

    4. Jagage tainas nelja ossa ja vormige jahuste kätega õhukesteks põhjadeks. Laske enne küpsetamist 10 min kerkida.

    5. Küpsetage 250 kraadi juures 8 minutit, pärast küpsetamist kallake üle oliiviõliga.

    6. Pange küpsetatud pitsapõhjale salatit, sinki ja broilerifilee lõike. Maitsestage kastmega, rullige ja serveerige.


  1. Masi Modello Bianco on modernne Põhja-Itaalia vein, mis on inspireeritud Veneetsia väärtustest ja kohalikest traditsioonidest.
    Masi Modello Trevenezie Bianco
    Masi Modello Bianco on modernne Põhja-Itaalia vein, mis on inspireeritud Veneetsia väärtustest ja kohalikest traditsioonidest.
    8,99 €
Toggle Nav