Räim kadakases marinaadis

Telesaates "Suus sulav Eesti" jagatud kadakaräimede retsepi testisid Nami-Nami toimetajad Nordic Spirits Lab Gin'iga.
1 kg räimefileesid
2 sl peenikest meresoola
1 sl suhkrut
0,5 tl värskelt purustatud musta pipart
1 tl purustatud kadakamarju
1 sibul
Marinaad:
1 dl Nordic Spirits Lab Gin
2 dl külmpressitud toiduõli

Raputa räimefileedele sool ja suhkur, sega läbi ning jäta vähemalt 30 minutiks maitsestuma.

Sega Nordic Spirits Lab Gin, sidrunimahl, kadakamarjad, viilitatud sibul ja õli ning lisa räimedele. Jäta räimed külmikusse paariks tunniks maitsestuma.

 

 

Pildi autor Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi