Risoto puravike ja trühvlijuustuga

17 Vein & Resto külastajate lemmik trühvlirisoto! Sobib ka veganitele!
1 IN
15-30 MIN
Taimne toit
Taimne toit
Lisa nimekirja
1 köögivilja puljongi kuubik
1 šallotsibul
1 küüslaugu küüs
50g võid
1 spl õli
100g aborioriisi
50ml valget veini
30g parmsani juustu
30g trühvlijuustu
25g puravike või muid seeni
1. Pane potti 500 ml vett ja 1 puljongikuubik, lase keema.
2. Koori ja tükelda 1 šallotsibul ja 1küüslauguküüs.
3. Teise potti pane 50g võid ja lusikatäis õli, lisa sibul, küüslauk, 100g aborioriisi ning kuumuta segades, kuni riis muutub klaasjaks.
4. Vala juurde 50ml valget veini ja kuumuta, kuni vein aurustub, pidevalt segades lisa puljongit nii, et riis on pidevalt kergelt kaetud.
5. Kui riis on al dente (peaaegu valmis, veidi kõva), lisa puravikud ja parmesan.
6. Serveerimisel raputa peale trühvlijuust.
7. Naudi!
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi