Roheline salat peidetud kinoaga

Sisaldab rohkelt klorofülli, taimseid kasulikke rasvu ja kinoa puhul on tegu sellise teraviljaga, kus taimsed valgud-tärklised kenasti tasakaalus.
2 IN
15-30 MIN
Taimne toit
Taimne toit
Lisa nimekirja
1 dl kinoad
2 dl vett
soola
punt rohelist lehtsalatit
paar peotäit spinatilehti
värsket kurki
1 küps avokaado
paar peotäit mungoa idusid
külmpressitud rapsi- või oliiviõli
sidrunimahla
1. Loputa kinoa korralikult läbi ja lase soolaga maitsestatud vees keema. Keeda paar minutit ja seejärel keera tuli maha ning hoia kaanega kaetult u 10 minutit, kuni vedelik on kadunud ja kinoa kergelt krõmps, aga siiski pehme. Sega läbi ja jahuta.
2. Lao taldrikutele salatilehed ja spinat. Viska sekka jahtunud kinoa, peale tükeldatud avokaado ja kurk ning ohtralt idusid.
3. Piserda salatile õli ja sidrunimahla ning näpuotsaga soola ka peale ja valmis ongi.
Retsept: Britt Paju
Britt Paju peab toidublogi noad-kahvlid ja on mitmete retseptiraamatute autor ja kaasautor.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi