Satay

Satay vardad on maitserikkad, mahedamaitselistes maitseainetes marineeritd kanavardad. Serveeri maapähklikastme ja riisiga!
500 g kanafileed, kuubikuteks lõigatud
1 pakk Santa Maria Satay maitseainesegu
2 sl õli
2 sl vett
lisandiks riisi
1. Sega Asian sarja Satay maitseainesegu õli ja veega.
2. Lõika kanafilee kuubikuteks ja marineeri 15 minutit.
3. Lüki kanatükid vardasse.
4. Grilli või prae vardaid mõned minutid mõlemalt poolt.
5. Serveeri maapähklikastme ja riisiga.
Santa Maria Aasia toitud retseptikogu
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi