Seafilee oa-peekonisalatiga

Aki Wahman: "Hästi maitsestatud sealiha on suurepärane tooraine grillimiseks. Suvist grillsiga küpsetatakse nagu jõulusinki."
4 IN
15-30 MIN
Siga
Siga
Lisa nimekirja
SEAFILEEE
500 g sea välisfileed
1 sl fariinisuhkrut
1 sl tšillihelbeid
1 sl soola
1 sl teralist sinepit
OA-PEEKONISALAT
175 g peekonit või küps seakarbonaad
1 punane tšilli
100 g šampinjone
200 g rohelisi ube
1/2 dl majoraani, oblikaid ja aed-harakputke
1. Eemaldage seafilee pinnalt kelmed ja määrige sinepi ja teiste maitseainetega.
2. Grillige või küpsetage filee kiiresti võis pannil ja jätkake küpsetamist 100 kraadi juures ahjus, kuni filee sisetemperatuur on 60 kraadi. Laske enne lõikamist taheneda.
3. Oasalati tarbeks praadige peekon krõbedaks ja hakkige noaga. Seejärel hakkige tšilli ja lisage pannile koos seentega.
4. Segage juurde vees keedetud oad. Maitsestage soola ja värskete ürtidega.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi