Seafileepaneng peekonikattega

Roog Tai köögi austajatele! Seafilee omandab meeldiva punase karri maitse. Serveerides valatakse lihale tõeliselt maitsvat sojakastet, mida on maitsestatud värske punase tšilli ja koriandriga ning kaetakse krõbeda peekoniga. Serveerida riisinuudlitega.
Seafileepaneng
600 g seasisefileed
1 pakk Santa Maria Paneng punase karri maitseainesegu
1 pakk peekonit
Sojakaste
0,8 dl Santa Maria Tai sojakastet
2 laimi
2 spl pruuni suhkrut
0,5 punast tšillit
1 šalottsibul
0,5 potti värsket koriandrit
Serveerimiseks
1 pakk Santa Maria riisinuudleid
1. Seafileepanengi jaoks eelkuumuta ahi temperatuurile 120 °C.
2. Puhasta seafilee, hõõru panengi maitseaineseguga ja pruunista keskmisel kuumusel praepannil nii, et vürtsid ei kõrbeks.
3. Rösti seafileed ahjus, kuni lihamahl jääb selgeks, umbes 20 minutit. Võta tulelt ja lase lihal seista. Samal ajal prae peekonit, kuni see muutub krõbedaks, kuivata paberrätikutega.
4. Sojakstme valmistamiseks lõika sibulad õhukesteks viiludeks, pigista peale laimi ja sega ülejäänud koostisosadega.
5. Viiluta seafilee, vala peale kaste ja kata peekoniga. Serveeri riisinuudlitega.
Santa Maria Aasia toitude retseptikogu
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi