Searibid avamaakurgi-tzatzikiga

Searibid ja tzatziki on tõeliselt hõrk kombinatsioon. Tuunige tavalist tzatzikit avamaakurkidega.
4 IN
+ 60 MIN
Siga
Siga
Lisa nimekirja
600 g searibisid
2 l lahjat lihapuljongit
musta terapipart
KASTE
1 dl HP-kastet
1 dl magusat tšillikastet
1 spl Dijoni sinepit
musta pipart jahvatatult
TZATZIKI
2 avamaa kurki
0,5 tl soola
1-2 küüslauguküünt
200 g Türgi jogurtit
2 tl riivitud sidrunikoort ja 1 spl sidrunimahla
purustatud musta pipart
1 spl värsket münti hakituna
1. Kaste: segage omavahel kausis kõik ained.
2. Searibid: laske puljong keema ja lisage juurde ribid. Kui puljong uuesti keema hakkab, riisuge pealt vaht. Laske lihal vaikselt keeda, kuni ribid on küpsed ja liha luudelt lahti tuleb (1–2 tundi). Kallake puljong ära ja laske ribidel jahtuda.
3. Tõstke ribid taldrikule ja määrige neile kastet.
4. Küpsetage grillil restil või ahjupannil 220 kraadi juures u 10–15 minutit mõnusalt krõbedaks.
5. Kurgitzatziki: peske kurk ja riivige jämedalt. Pange riivitud kurk sõelale ja raputage soola peale. Laske 15–30 minutit nõrguda ja vajutage seejärel lusika abil kurkidest viimane vedelik välja.
6. Koorige ja hakkige küüslauguküüned. Segage kausis kokku riivitud kurgid, hakitud küüslauk ja Türgi jogurt.
7. Maitsestage sidrunikoore ja -mahla, pipra ning mündiga. Laske tzatzikil soovitatavalt mõned tunnid enne serveerimist külmkapis maitsestuda.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi