Seene-spinati lasanje

Proovi lasanjet seentega!
+ 60 MIN
Taimne toit
Taimne toit
Lisa nimekirja
1 karp lasanjeplaate
350 g kukeseeni
võid
peotäis spinatit
400 g köögikoort
150g riivjuustu/parmesani
100 g toorjuustu
1 tk valget sibulat
soola
pipart
1. Prae seened koos sibula ja spinatiga paar minutit võis.
2. Lisa köögikoor.
3. Kuumuta pidevalt segades ning keeda paar minutit.
4. Lisa sulatatud juust väikeste tükkidena ning sega, kuni juust on sulanud.
5. Maitsesta kaste soola ja pipraga. Laota juustukaste, lasanjeplaadid ka seenesegu kihiti võitatud vormi nii, et pealmine kiht oleks juustukaste.
6. Puista peale riivitud parmesan.
7. Lisa pisut oliiviõli.
8. Küpseta 175-kraadises ahjus umbes 45 minutit, kuni lasanje on pehme ja on saavutanud kuldse värvuse.
9. Lase enne serveerimist umbes minut tahkuda, siis on lasanjet lihtsam tükkideks lõigata.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi