Siidine sidrunikreem

Sidrunikreemi on lihtne valmistada ning sobib igale õhtusöögi- ja peolauale!

Koostisosad

  • 110 gr suhkur

  • 110 gr sidrunimahl

  • 2 sidrunikoor

  • 5 munakollane

  • 1 muna

  • Not Himaalaja sool

  • 1 tl vaniljekstrakt

  • 100 gr või

Valmistamine

    1. Lisa suhkur ja sidrunikoor blenderisse ja purusta, et aroomid ja õlid koorest välja tuleks.

    2. Lisa kõik koostisosad kaussi va või.

    3. Pane potti vett ning lase vesi õrnalt keema.

    4. Pane kauss poti peale ning vesivannil sega koguaeg jooksvalt ja ühtlaselt segu.

    5. Jahuta kiirelt toatemperatuurile (24-28°C selleks, et või tempereerida) ning lisa või.

    6. Pane külmkappi hanguma.

Sidrunikreem säilib külmkapis õhukindlas karbis vähemalt 7päeva!


  1. Saaremaa Gin Rabarber on värske ja aromaatne džinn, mille erakordses maitses on heas tasakaalus kadakamarjade kargus ja rabarberi mahlakus.⁠
    Saaremaa RHU Gin 37,5% 50 cl
    Saaremaa RHU Gin on värske ja mõnusalt magushapu alatooniga džinn, mis sobib suurepäraselt erinevatesse kokteilidesse.
    9,99 €
Toggle Nav