Siidine sidrunikreem

Sidrunikreemi on lihtne valmistada ning sobib igale õhtusöögi- ja peolauale!
2 IN
15-30 MIN
Magustoit
Magustoit
Lisa nimekirja
110 gr suhkur
110 gr sidrunimahl
2 sidrunikoor
5 munakollane
1 muna
Not Himaalaja sool
1 tl vaniljekstrakt
100 gr või
1. Lisa suhkur ja sidrunikoor blenderisse ja purusta, et aroomid ja õlid koorest välja tuleks.
2. Lisa kõik koostisosad kaussi va või.
3. Pane potti vett ning lase vesi õrnalt keema.
4. Pane kauss poti peale ning vesivannil sega koguaeg jooksvalt ja ühtlaselt segu.
5. Jahuta kiirelt toatemperatuurile (24-28°C selleks, et või tempereerida) ning lisa või.
6. Pane külmkappi hanguma.

Sidrunikreem säilib külmkapis õhukindlas karbis vähemalt 7päeva!

Rauno Oolberg
Retsepti autor: Rauno Oolberg
Rauno on tõeline kokkamis- ja küpsetamisfanatt, kes on terve elu nautinud hea söögi valmistamist ja nüüd tahab seda ka teistega jagada.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi