Šokolaadi-chia puding Amarulaga

Šokolaadi-chia puding Amarula likööriga on maitsev ja väga kerge valmistada. Paku seda magussöögiks peale õhtusööki või brunch’il.
2 IN
45-60 MIN
Magustoit
Magustoit
Marjad
Marjad
Lisa nimekirja
Puding
2 dl kaera- või mandlipiima
4 cl Amarula Cream likööri
6 pehmet datlit
2 sl kakaopulbrit
1 vanillikauna seemned (või 1/2 tl vanillipulbrit)
pisut soola
3/4 dl chia seemneid
Kaunistuseks
purustatud kakaoube (cocoa nibs)
vaarikaid (või muid marju-puuvilju)
1. Sega piim, Amarula liköör, datlid, kakaopulber, vanilliseemned ja sool blenderis ühtlaseks.
2. Lisa chia seemned ja sega. Oota 5-10 min ja sega uuesti kuni segu on ühtlane.
3. Vala segu kahte serveerimisnõusse või pokaali ja pane külmkappi 30 minutiks või üle öö tahenema.
4. Kaunista kakaoubade ja vaarikatega. Naudi!
Hanna Stolt on Soome tervisetreener ja kokaraamatu autor, kes on spetsialiseerunud maitsvale ja tervislikule taimetoidule. Hannale meeldib kasutada lihtsaid koostisosi, muutes need toitvateks eineteks, mida naudivad kõik.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi