Šokolaadised Blossa-kompvekid

Kasuta šokolaadikommide maitsestamiseks glögi.
8+ IN
15-30 MIN
Magustoit
Magustoit
Lisa nimekirja
30–40 tk
150 g tumedat šokolaadi, kakaosisaldus üle 50%
75 g tumedat šokolaadi, kakaosisaldus üle 60–70%
1½ dl vahukoort
2 sl Blossa glögi
2 tl mett
25 g võid
kakaopulbrit
kookosehelbeid
1. Peenestage šokolaad.
2. Laske koor, glögi ja mesi keema. Kallake kuum segu peenestatud šokolaadi peale. Segage, kuni šokolaad hakkab sulama.
3. Lisage hakitud või ja segage spaatliga, kuni segu on läikiv ja sile. Tõstke segu mõneks tunniks jahedasse tahenema.
4. Pärast segu tahenemist vormige sellest ümmargused kompvekid või pange segu kondiitrikotti ja pressige kommid väikestesse karamellivormidesse. Laske külmikus mõned tunnid seista.
5. Katke kompvekid vahetult enne serveerimist kakaopulbri või kookoshelvestega. Serveerige toatemperatuuril Blossa glögiga.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH