Sprotipasta kapparite ja päikesekuivatatud tomatitega

Sprotipasta valmistamine võtab aega umbes-täpselt 10 minutit, kuid see kodune kiirtoit nõuab sööjatelt mõistagi sooje tundeid kala ning eriti sprottide vastu
2 IN
Kala Mereannid
Kala Mereannid
Pasta
Pasta
Lisa nimekirja
200 g fettuccine pastat või spagette
160 g sprotte õlis (üks keskmine karbitäis)
2 küülauguküünt, viilutatud
1 sl kappareid
u 6 päikesekuivatatud tomatit, kergelt hakitud
sorts sidrunimahla
näpuotsaga tšillihelbeid
paar sl hakitud värsket peterselli
meresoola, musta pipart
1. Keeda pasta soolaga maitsestatud vees poolpehmeks vastavalt pakendi juhistele.
2. Kuumuta pannil sorts õli sprotikarbist, lisa viilutatud küüslauk, tšilli, kapparid ja tomatid ning kuumuta nõrgemat sorti keskmisel kuumusel minuti jagu. Küüslauk ei tohiks oma värvi muuta, muidu võib see kibedaks muutuda.
3. Kurna sprotid ja haki need kergelt kas kahvli või noaga ning vala pannile teiste sekka.
4. Kurna pasta, vala pannile, sega ja pigista sekka sorts sidrunimahla ning puista peale hakitud petersell. Maitsesta soola-pipraga.
Retsept: Britt Paju
Britt Paju peab toidublogi noad-kahvlid ja on mitmete retseptiraamatute autor ja kaasautor.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi