Suitsusiia-nuudlivokk
Suitsusiig sobib suurepäraselt maitseküllasesse nuudlivokki.
400 g suitsusiiga
50 g sibulakuubikuid
300 g vokk-köögivilju
1 sidrun poolitatuna
2 sl seesamiõli
2,5 dl kalapuljongit
1 sl tšillikastet
250 g krevette
1 dl India pähkleid
200 g nuudleid
1. Röstige pannil õlis pähklid, et need omandaksid kauni pruunika tooni. Röstimine annab pähklitele ka hea maitse.
2. Kuumutage vokkpannil hakitud sibul ja köögiviljad.
3. Lisage juurde kalapuljong ja tšillikaste. Laske pisut keeda.
4. Lõpetuseks lisage sulatatud ja nõrutatud krevetid ja röstitud pähklid.
5. Keetke nuudlid vastavalt pakendil toodud juhistele. Nuudlitele ei ole vaja maitseaineid lisada. Segage nõrutatud nuudlid krevetikastme hulka.
6. Asetage nuudlid madalale taldrikule ja lisage suitsusiia tükke.