Suitsusiia-nuudlivokk

Suitsusiig sobib suurepäraselt maitseküllasesse nuudlivokki.
4 IN
0-15 MIN
Kala Mereannid
Kala Mereannid
Pasta
Pasta
Lisa nimekirja
400 g suitsusiiga
50 g sibulakuubikuid
300 g vokk-köögivilju
1 sidrun poolitatuna
2 sl seesamiõli
2,5 dl kalapuljongit
1 sl tšillikastet
250 g krevette
1 dl India pähkleid
200 g nuudleid
1. Röstige pannil õlis pähklid, et need omandaksid kauni pruunika tooni. Röstimine annab pähklitele ka hea maitse.
2. Kuumutage vokkpannil hakitud sibul ja köögiviljad.
3. Lisage juurde kalapuljong ja tšillikaste. Laske pisut keeda.
4. Lõpetuseks lisage sulatatud ja nõrutatud krevetid ja röstitud pähklid.
5. Keetke nuudlid vastavalt pakendil toodud juhistele. Nuudlitele ei ole vaja maitseaineid lisada. Segage nõrutatud nuudlid krevetikastme hulka.
6. Asetage nuudlid madalale taldrikule ja lisage suitsusiia tükke.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi