Tai ananassikana

Eriti mahe kanahautis, millel on rohkelt kogu perele sobivaid maitseid. Kasuta julgelt mahetooteid, et saada läbinisti mahe roog.
1 purk Santa Maria kookospiima
400 g kanafileed, kuubikuteks lõigatud
2 sl õli
1 pakk Santa Maria ananassi Tai maitseainesegu
0,5 värsket ananassi
100 g värsket spinatit
koriandrilehti
lisandina riisi või nuudleid
1. Lõika kanafilee kuubikuteks ja prae õlis.
2. Vispelda Asian Tai maheananassi maitseainesegu kookospiimaga ja vala see kanalihale. Kuumuta paar minutit.
3. Koori ananass ja lõika tükkideks ning lisa praetud kanale koos värske spinatiga.
4. Kaunista mõne korandrilehega. Serveeri nuudlite või riisiga.
Santa Maria Aasia toitude retseptikogu
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH