Tai ananassikana

Eriti mahe kanahautis, millel on rohkelt kogu perele sobivaid maitseid. Kasuta julgelt mahetooteid, et saada läbinisti mahe roog.

Koostisosad

  • 1 purk Santa Maria kookospiima

  • 400 g kanafileed, kuubikuteks lõigatud

  • 2 sl õli

  • 1 pakk Santa Maria ananassi Tai maitseainesegu

  • 0,5 värsket ananassi

  • 100 g värsket spinatit

  • koriandrilehti

  • lisandina riisi või nuudleid

Valmistamine

    1. Lõika kanafilee kuubikuteks ja prae õlis.

    2. Vispelda Asian Tai maheananassi maitseainesegu kookospiimaga ja vala see kanalihale. Kuumuta paar minutit.

    3. Koori ananass ja lõika tükkideks ning lisa praetud kanale koos värske spinatiga.

    4. Kaunista mõne korandrilehega. Serveeri nuudlite või riisiga.


Toggle Nav