Tai panna cotta kookospähkli, laimi ja värskete maasikatega

Panna cotta on mõnusalt kreemjas magustoit. Selles variandis keeb koor rahulikul tulel koos kookospiima ja laimikoorega. Katteks värsked maasikad ja röstitud kookoshelbed.
400 ml Santa Maria kookospiima
2 dl vahukoort
1,3 dl moosisuhkrut
1 tl Santa Maria vanillisuhkrut
2 laimi koor
250 g värskeid maasikaid
1 spl röstitud kooskoshelbeid
1. Keeda kookospiima ja koort moosisuhkruga umbes pool minutit.
2. Seejärel sega sisse vanillisuhkur ja riivitud laimikoor.
3. Vala desserdinõudesse või -pokaalidesse ja lase külmkapis umbes 2 tundi tarduda.
4. Vahetult enne serveerimist kata panna cotta värskete maasikate ja röstitud kookoshelvestega.
Santa Maria Aasia toitude retseptikogu
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH