Tapas filotainast

Väherasvane ja krõbe filotainas koos traditsiooniliste juurviljade, hõrgutavate õhkkuivatatud delikatesside ja juustuga.
4 IN
15-30 MIN
Suupisted
Suupisted
Lisa nimekirja
filotainas (sügavkülmutatud)
õli või sulavõid
1 karp (200 g) värskeid šampinjone
100 g külmutatud sibulakuubikuid
1/2 sl õli
200 g (kokku) porgandi- ja pastinaagikuubikuid
2–3 sl värsket basiilikut hakituna
pisut soola ja musta pipart
1. Alustage täidise valmistamisest. Hautage võis tükeldatud juurviljad ja seeneviilud, umbes viie minuti pärast maitsestage sobivalt soola, pipra ja basiilikuga.
2. Pärast hautamist sulatage filotainas, järgides pakendil esitatud juhiseid. Filotaina lehed kuivavad kiiresti, seepärast töödelge neid ühekaupa.
3. Laotage sulanud filotainaleht töölauale ja määrige see sulavõiga. Lõigake lehest noa või pitsalõikuriga u 12 × 12 cm ruudud.
4. Tõstke peale täidis ja rullige kokku nagu kapsarullid. Määrige võiga ja küpsetage ahjus 200 kraadi juures 5–10 minutit, kuni rullid pisut pruunistuvad. Lisandiks võib serveerida õhkkuivatatud sinki, salaamit ning erinevaid juuste.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi